Turistické vízum

Již od 2 265 Kč

Služební vízum

Již od 3 099 Kč

Levné letenky

Již od 4 777 Kč

Arrow
Arrow
Slider

Podklady pro vízum

Podklady pro vízum

Co musíte přinést na konzulární úřad pro Ruskou federaci, aby Vám mohlo být vízum uděleno:

  1. Vyplněná vízová anketa  a fotografie (občané USA, UK, KANADA a GRUZIE vyplní jinou anketu, viz. níže)
  2. Pozvání (můžeme zajistit my)
  3. Potvrzení o cestovním pojištění (můžeme zajistit my)
  4. Pas a kopii pasu

Vízová anketa

 

Vízová anketa se yplňuje on-line zde: visa.kdmid.ru, po vyplnění se vygeneruje pdf soubor a vytiskne a podepíše,  tuto vytištěnou vízovou anketu nám předáte.

 

Fotografie

Fotografie musí splňovat následující požadavky

  • Rozměry fotografie 3cm x 4 cm. Pokud budete mít anketu z našeho webu, nelepte ji na anketu!!!! Pouze přiložte k žádosti.
  • Fotografie nesmí být starší  6ti měsíců
  • Snímek musí být čitelný na světlém pozadí
  • Tvář musí být uprostřed fotografie. Výraz tváře má být neutrální. Nemračte se a neusmívejte se. Rty mají být sevřené.
  • Je zakázáno fotografovat se v brýlích proti slunci
  • Fotografie má být pořízena zpředu /ánfas/.

Cestovní doklad

Cestovní pas musí být platný, v řádném stavu, musí mít nejměně 2 volné strany pro nalepení jednorázového víza nebo 3 strany pro vícevstupní vízum. Pas musí být platný min. půl roku po uváděném návratu z RF.

Pojištění

Pojištění, žadatel musí předat kopii nebo originál cestovního pojištění  na dobu celého pobytu platného na území Ruské federace (v současnosti zařizuje vetšina pojišťoven v ČR). Rádi pro Vás zajistíme my.

Pozvání

Pozvání vystavují různé organizace, žadateli o pozvání mohou být právnické i fyziké osoby. Rádi pro Vás zajistíme my.

Kopie pasu

Kopie pasu, je nutné předat také kopii cestovního dokladu – pasu (hlavní strana s informacemi o žadateli).

V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat: Kontakt ruská víza

Zdrojem uvedených informací je oficiální dokumentace Velvyslanectví Ruské Federace v České Republice